Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Alt til indretning


Hjemme hos klittens møbler & tæpper finder du alt inden for møbler, senge, sengeudstyr og gulvbelægning – og lamper. Vi har udenlandske og danske kvalitetsmøbler, vi har stort udvalg i møbler til sommerhuse, super udvalg af boxmadrasser og en særlig designafdeling med klassikere fra wegner, cadovius, nanna ditzel m.Fl. Og moderne designmøbler fra bl.A. Dk3, andersen furniture, getama, via cphm, stouby og normann copenhagen.
Gå på opdagelse i vores 1.400 M2 store møbelhus, bliv inspireret, og få professionel, personlig og faglig kompetent rådgivning. Vi går op i at være på forkant med tidens trends, modelinje og anvendelighed. Derfor er vi også med i hjemme hos – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring.
Vi er også gerne behjælpelige hvis du ønsker et møbel, hvis leverandør vi ikke umiddelbart handler med til daglig.
Hjemme hos klittens møbler & tæpper i hvide sande er danmarks vestligste møbelforretning. Det har vi været siden 1973. I dag er hjemme hos klittens møbler & tæpper ejet af familiens anden generation, kasten madsen.

Fri levering og montering
Vi leverer og monterer overalt i danmark. Vi strækker os langt for at være fleksible, og imødekomme kundernes konkrete behov for levering. Vi kører eller sender også jævnligt møbler til tyskland.

Faste lave priser på box-madrasser og senge
Hjemme hos klittens møbler & tæpper har altid konkurrencedygtige priser. Vi kan i vid udstrækning matche de store, billige gør-det-selv møbel- og varehuse. Men forskellen på service og levering betyder også noget for varens pris. Vi kan f.eks. Godt sætte prisen på senge (uden ben) ned på samme eller under prisniveauet hos jysk. Hvis du selv henter den. Men prisen er en anden, når vi leverer, opstiller, og – hvis du ønsker det – bortskaffer den gamle seng.

Mange års erfaring i møblering af sommer- og feriehuse 
Vi har et stort udvalg til sommerhuse, og kan også levere komplette indretningsforslag i forskellige prisklasser fra ca. 25.000,-. Vi ser på dit hus og dine behov og ønsker, og udarbejder så en optimal løsning sammen med dig – og måske en indretningsarkitekt. 
Vi kan også inden for en aftalt budgetramme klare det hele – gulve, senge, møbler, lamper, køkkengrej, lamper og så videre.
Hvis huset skal lejes ud, er det fornuftigt at investere i gedigne møbler og materialer. Vi anbefaler:
Vaskbare gulve: beskidt fodtøj, sand, og spildt kaffe er ikke noget særsyn i et feriehus. Derfor er f.eks. Laminatgulv et godt valg til et udlejningshus.
Vaskbare møbler: møblerne i et udlejningshus bliver af og til udsat for lidt af hvert. Derfor er det værd at vælge møbler med overflader og polster, der nemt kan rengøres. 
Gode senge: faktisk kigger overraskende mange på kvaliteten af sengene, inden de lejer et feriehus. Bedre senge, der kan holde til mange mennesker i mange år, er derfor en god investering.

Alt inden for gulvbelægning
Du finder også alt inden for gulvbelægning: ege, tarkett, alloc, amtico, spacia, wicanders m.fl. Hjemme hos klittens møbler & tæpper, og vi giver gratis opmåling og tilbud på tæpper, gulve o.lign.

Møbler, gulve og indretning til erhverv
Hjemme hos klittens møbler & tæpper har mange års erfaring inden for møbler og gulve til erhverv. Det være sig gulvbelægning på skibe, i kontorer eller butikker, samt hele kontorindretninger. 

Lokalt engagement
Vi bakker op om følgende foreninger, og sætter en ære i at være en aktiv spiller lokalt: boldklubben klitten, hvak, hvide sande kfum, hssg hvide sande service group, rif fodbold, skonnerten maja, fiskeriets hus, erhvervsklubben mylius-erichsen, fjordglimts venner, borgerforeningen, hif, lyserød lørdag – kræftens bekæmpelse, børnefestival, og diverse (små) lokale arrangementer – samt landsdækkende indsamlinger.

Hjemme hos klittens møbler & tæpper
Parallelvej 78 • dk-6960 hvide sande • tlf. +45 97 31 16 59
Åbent: hverdage 9:00-17:30 • lørdag: 9:30-12:30 + åbent på udvalgte søndage – Tjek vores facebookside

 

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image